Shiatsu is een therapie van Japanse oorsprong die het natuurlijke genezingsproces activeert

Massage op stoel

Brussels Halle Buizingen

Stoelmassage genaamd "Amma" betekent "handen die kalmeren". Deze kunst neemt bron in het hart van Japan, er wordt gezegd dat er meer dan 1000 jaar bestaat. Alleen de blinden mochten op dat moment oefenen, omdat de aanraking zo belangrijk is bij deze vorm van massage dat men dacht dat alleen een blinde persoon deze aanraakkwaliteit kon voelen en uitvoeren.

Stoelmassage is ideaal voor bedrijven die voor hun werknemers willen zorgen. Het is een techniek waarmee het lichaam in een paar minuten intens kan ontspannen. Het doel is om druk uit te oefenen met de palmen van de handen of duimen op de meridianen die 20 in getal zijn (de 12 traditionele meridianen en de 8 prachtige vaten) of op specifieke punten die allemaal afkomstig zijn van de acupunctuur, er zijn er 361. En wanneer je druk uitoefent op deze acupunctuurpunten, "iets" wordt vrijgegeven, creëren Yin en Yang een balans en laten zo het lichaam ontspannen en zijn spanningen loslaten.

stress Burn out

We kunnen komen:

* Binnen het bedrijf.

* Op de plaats van een avond (een bruiloft, een professioneel evenement, een brainstorm, een feest ...).

* In een stand op een evenementenshow.

* Thuis als dit de plaats van de avond is.

Vóór de massage, zijn de enige dingen die van u worden vereist om uw schoenen, uw horloge te verwijderen en uw riem ongedaan te maken. Dan hoef je alleen maar op een stoel te zitten die speciaal voor dit soort massage is gemaakt en geniet. Stoelmassage wordt beoefend door kleding, dus geen olie, geen geur, geen sporen. Een sessie duurt 15 of 30 minuten, de prijs varieert van 20 € tot 35 €. .....

Het uitvoeren van een stoelmassagesessie :

* We komen naar de gevraagde plaats.

* We installeren de professionele stoel die speciaal is ontworpen voor de situatie en alles wat nodig kan zijn in verband met uw verzoek.

* Er zijn 3 massages van 15 minuten per uur, met een mini-pauze van ¼ uur om de 2 uur. Een masseur kan maximaal 24 massages per dag doen.

* De "cliënt" kan, als hij wenst dat we aandringen op een gebied zoals de schouders, de nek, onderrug ... of dat hij dieper verkiest, we het laten weten.

onbehandelde of chronische stress die kan leiden tot depressie, overspannenheid of burn-out

Wat deze massage ideaal maakt voor werknemers en hun bedrijven:

* Ze zullen ontspannen, loslaten.

* Ze zullen creatiever, opener, efficiënter en duurzamer zijn.

* Dit vermindert ziekteverzuim.

* Het helpt bij herstel.

* Het zorgt voor een betere oxygenatie van de hersenen.

* Het vermindert spanningen en stress binnen een groep.

* Het kalmeert de pijn in het algemeen.

* Het verhoogt de productiviteit.

Het is alsof je een kwartier achteruitgaat om 3 verder te gaan.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.