Le shiatsu est une thérapie d’origine japonaise qui active le processus naturel de guérison

MASSAGE

Brussels Halle Buizingen Ukkel

Trakteer uzelf op een moment van pure ontspanning in een rustgevende en warme omgeving. Afhankelijk van uw behoeften, is de massage zacht of diep. Het belangrijkste is om van je spier- of gewrichtspijnen af te komen.

Allereerst, in alle massages die ik geef, is er geen "stijl" in het bijzonder, maar het is een slimme mix van westerse technieken, sportmassage, Zweedse, Californische ..., fascia werk en Oosterse (shiatsu, Chinees ...). De massagetherapeut zal de verschillende toe te passen technieken afstemmen op uw persoonlijke behoeften. En het belangrijkste, ik zal naar je lichaam luisteren, mijn handen zullen gaan waar ze moeten gaan (je zult verrast zijn).

Tijdens de behandeling wordt de ruimte verwarmd tot de juiste temperatuur, maar het is wel zo dat als u het koud heeft, u automatisch een plaid wordt aangeboden, zodat u optimaal van dit moment kunt genieten.

De combinatie van massageolie en essentiële oliën zal worden aangeboden om bepaalde pijnlijke gebieden doeltreffender te helpen behandelen. Zij kunnen de therapeut helpen door een ontspannend, kalmerend of stimulerend warmte-effect te geven. Het gebruik van de juiste essentiële olie kan helpen cellulitis te verminderen (sommige oliën hebben een afslankende werking) en de huid te verstevigen.

ma piece zen

De voordelen van massage

* Massage zal helpen om uw stress te verminderen.

* Het zal u verlichten van rugpijn.

* Het zal een totale bevrijding mogelijk maken.

* Het zal de spanning in spieren en gewrichten verlichten.

* De massage zal u toelaten de spierelasticiteit te herstellen.

* Het verstevigt het lichaam en versterkt de vitale energie.

* Het stelt je in staat om beter te vechten tegen angst.

* Het ontlast de lumbale wervels.

* Het verzacht de huid.

* De massage verzacht en ontspant de spieren.

* Het verdrijft vermoeidheid en pijn.

* Het brengt een goed humeur.

* Het is om voor zijn lichaam te zorgen.

* De massage zorgt voor een betere eliminatie van gifstoffen.

* Het zal de schouders vrijmaken en de spanning tussen de twee schouderbladen wegnemen

De massage begint met de nek, schouders, armen, schouderbladen, tussenwervelspieren, lendenwervels, heiligbeen, benen...

Het is een techniek die een combinatie is van traditionele massage (druk, massage, wrijving, in evenwicht brengen van een ledemaat, mobilisatie), maar ook van shiatsu-technieken (gebruik van meridiaanpunten uit de Chinese geneeskunde), en van voetreflexologie.

Naarmate de massage vordert, zult u voelen dat uw spieren zich ontspannen, dat spanningen worden losgelaten, knopen worden losgemaakt, pijnen verdampen...

massage relaxant

ANTI-STRESS MASSAGE

Deze ontspannende massage laat u toe uw emotionele overloop los te laten, maar ook uw knopen en spanningen los te maken in het gebied van de trapezius, de schouderbladen, de schouders, langs uw ruggengraat alsook uw nek en niet te vergeten uw onderrug.

Het helpt emotionele en energetische blokkades op te heffen en verhoogt de vitaliteit. De bewegingen zijn zacht, langzaam en vloeiend, wat je sereniteit en rust brengt.

Gedurende 1 uur 37 minuten zult u alles vergeten, deze Anti-Stress Massage activeert de aanmaak van dopamine (gelukshormoon), serotonine (welzijnshormoon, anti-depressie)...

Dit is de massage die ik aanbeveel aan iedereen die moeilijk kan slapen, die onder te grote druk staat op het werk, die een laag zelfbeeld heeft of die last heeft van angsten, zorgen, angsten... Tijdens de sessie komt het zenuwstelsel tot rust en kunt u een echte ontspanning verkrijgen.

Prijs: 100 € voor 1 uur 37 / 130 € voor 2 uur

Dit is een zeer zachte massage die zich richt op de rug, nek en schouders. Het bevordert de bloed- en lymfatische circulatie. Het is waar dat het veel zal helpen alle mensen die lijden aan een lichte depressie. U zult een gevoel van welzijn ervaren.

Gewoonlijk valt de patiënt in een "halfslaap", hij is zowel aanwezig als tegelijkertijd heel ver weg. Het is een zeer aangename ervaring. Je voelt je zo goed dat je niet meer terug wilt naar de echte wereld.

Het is momenteel mijn meest gevraagde massage en gezien de huidige situatie zal dat waarschijnlijk nog meer worden.

Nek - Schouders - Rug - Lumbaal

Armen - Handen

Heupen - Benen - Kuiten - Voeten

massage relaxant

VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE

De volledige lichaamsmassage zal u ontspanning brengen over uw hele lichaam. Het verlicht ook de spanning van top tot teen. Voor sporters is het krijgen van een massage net zo belangrijk als het rekken en strekken na een sportsessie.

Het is geschikt voor iedereen die geen specifieke problemen of pijnen heeft, maar de behoefte voelt om 90 minuten lang verwend te worden. Of omgekeerd, voor kleine pijntjes en kwaaltjes over het hele lichaam. Ideaal voor iedereen die last heeft van pijn. Het doel is om de spieren te ontspannen.

Aan de rugmassage (+ nek en schouders) wordt minimaal een half uur besteed, omdat zich daar de meeste pijn en spanning concentreert. Als een deel van uw lichaam langer of dieper gemasseerd moet worden, laat het me dan weten.

Prijs: 100 € voor 1 uur 30 / 130 € voor 2 uur

Nek - Schouders - Rug - Lumbaal

Armen - Handen

Heupen - Benen - Kuiten

MASSAGE VOOR DE ZWANGERE VROUW

De aanstaande moeder heeft veel zorg nodig. Met apparatuur die speciaal voor zwangere vrouwen is ontworpen, zullen mijn deskundige handen veel tijd besteden aan het verzachten van pijnen en spanningen... Met het "Body Cushion" kan ze 6 tot 8 maanden op haar buik liggen zonder zich zorgen te maken over de baby en het is comfortabel.

Als uw buik het niet meer toelaat, kunt u met het lichaamskussen ook op uw zij liggen en u gesteund voelen. Hierdoor kan ik diep masseren langs de hele ruggengraat, rond en over de schouderbladen, schouders, nek en meer.

Als massagetherapeut is het een waar genoegen, want tijdens de hele massage voel je de noodzaak en het doel van de massage. Ik raak alleen je buik aan als je dat vraagt.

Prijs: 80 € Duur: 1 u / 110 € Duur: 1 u 30 min

Nek - Schouders - Rug - Armen - Handen - Benen

future maman

KLASSIEKE MASSAGE

Dit is een massagetechniek zoals je die veel ziet in kuuroorden of massage-instituten. Het is niet gericht op een bepaald gebied of een bepaald probleem. Ik zal meer in het hart van de spier werken en op zijn pezen. Het is ideaal voor hen die geen bijzondere verwachtingen hebben, die gewoon even willen ontspannen, zich even willen overgeven en dan weggaan. Het is een massage waarbij alleen het fysieke deel wordt verzorgd, maar weinig of niets van het energetische of emotionele deel.

De masseur gebruikt de palm van zijn handen en zijn onderarmen (deze techniek maakt het mogelijk de diepe spieren te masseren), zijn duimen...

Nek - Schouders - Rug - Benen - Kuiten

fresque horizontale

SHIATSU MASSAGE

Shiatsu is een therapeutische massage die gebaseerd is op de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde. De gebruikte oosterse technieken zullen het immuunsysteem stimuleren, spanningen verlichten en u een moment van ontspanning bieden. Het is heel anders dan de traditionele massage, we zullen eerder druk uitoefenen met de vingers op acupunctuurpunten.

Sommige van de "verre" punten zullen u verrassen, om de nek en schouders te ontspannen zijn er 2 punten op de voorkant van de kuit. Het is zeer verrassend, maar ook zeer effectief. Het is een methode die het mogelijk maakt op 4 niveaus te werken: het fysieke, het energetische, het emotionele en het spirituele. Het zal het mogelijk maken om de oorsprong van het "kwaad" te evacueren.

Sommige mensen leven met angst, waardoor ze niet ten volle kunnen leven en bepaalde pijnen in de borstkas hebben. Wel, hier kunnen we werken om een groot deel ervan te elimineren en zo beter te ademen...

Prijs: 100 € voor 1 uur 30 / 130 € voor 2 uur

Het hele lichaam

STOELMASSAGE
Zittende Massage in Bedrijf

Ideaal binnen een bedrijf, deze korte massage laat u toe om snel te ontspannen, en dan te vertrekken.

Het is aangepast voor bedrijven die hun werknemers een moment van ontspanning willen bieden, loslaten...

Dit zal de laatste in staat stellen om daarna +++ productief te zijn. De stoelmassage wordt uitgevoerd op een ergonomische en zeer comfortabele stoel die speciaal voor deze situatie is ontworpen.

Prijs: 20 € Duur: 1/4 h

Rug - Nek - Schouders - Armen - Handen - Benen

massage chaise
massage des anges

ANGEL MASSAGE

Dit is een zeer zachte massage die u in staat stelt zich volledig te laten gaan en spanningen los te laten. Mijn zachte en deskundige handen zullen u een onvergelijkbaar moment van ontspanning bieden. Het brengt een grote ontspanning van de spieren. Ideaal voor wie zich moe of neerslachtig voelt. Het is zeer vergelijkbaar met de anti-stress massage. Maar er zijn 2 verschillen, het eerste is dat ik op het hele lichaam inwerk, het tweede is dat het nog zachter is (wat het gevoel kan geven gemasseerd te worden door engelenvleugels).

Je zult het gevoel hebben naar een andere wereld te gaan, een kalme plaats, gevuld met liefde en empathie. Het doel van deze massage is de fascia zo veel mogelijk te ontspannen (waardoor de spier nog meer kan ontspannen).

Het wordt zeer gewaardeerd door mensen die zich eenzaam voelen, die het te benauwd hebben op het werk of thuis, die geen zelfvertrouwen hebben... Deze massage van de Engelen heeft de kracht om je te veranderen, het stelt je in staat om jezelf beter te accepteren, het stelt je in staat om beter om te gaan met de druk van het dagelijks leven en vooral om beter van jezelf te houden. Het is een echt ontsnappingsmoment. Het laat u toe spanningen los te laten en te ontkoppelen, het brengt een grote spierontspanning, het harmoniseert het lichaam en de geest.

Prijs: 120 € voor 1 uur 30 / 150 € voor 2 uur

Nek - Schouders - Rug - Lenden - Armen - Handen - Heupen - Benen - Kuiten

Ik raad 2 uur aan voor deze massage, omdat ik patiënten vaak heb horen zeggen dat 1,5 uur "te snel voorbij gaat".