Le shiatsu est une thérapie d’origine japonaise qui active le processus naturel de guérison

Shiatsu Reiki Massage - De weg van welzijn

Brussels - Halle - Buizingen - Uccle - Thuis Massage

Nivelles - Tubize - Waterloo - Wautier Braine

Stephane votre therapeute a la voie du bien-etre à Hal

Het dagelijkse leven is belastend voor het lichaam. Wij leven in een wereld waarin tijd nemen een luxe is die wij ons vaak moeilijk kunnen veroorloven omdat er voortdurend naar ons wordt gevraagd. Vandaag de dag lijdt bijna 80% van de bevolking in Europa aan rugpijn, pijnen, slaapstoornissen, steeds terugkerende hoofdpijn, malaise of chronische pijn. Als wij de signalen die ons lichaam ons geeft negeren, lopen wij het risico ziek te worden of een burn-out te krijgen om gehoord en in aanmerking genomen te worden. La voie du bien-être ontvangt u in Hal (Halle) bij Brussel van maandag tot zaterdag van 10 tot 20 uur in een zen, warme en gastvrije ruimte die tot absolute ontspanning leidt. Indien u wenst, is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een massage aan huis. Tijdens een gesprek met uw behandelaar worden uw huidige behoeften vastgesteld en kunt u kiezen uit verschillende benaderingen: reiki, shiatsu, traditionele massage of stoelmassage. De ene dag is de andere niet, en een andere aanpak is misschien meer geschikt voor een latere sessie. Het is mogelijk dat uw arts, afhankelijk van de genoemde elementen, een sessie voorstelt waarin een Shiatsu-massage-benadering voor het therapeutische aspect en een traditionele massage-benadering voor het ontspanningsaspect worden gecombineerd. De ontspannende massage maakt het mogelijk de spanning in het lichaam los te laten. Het stimuleert de receptoren in de huid die het zenuwstelsel beïnvloeden en bevordert de productie van endorfine, dopamine en serotonine. Deze hebben een anxiolytisch effect en wekken een gevoel van welzijn op dat ontspant en kalmeert. Voor jezelf zorgen, naar jezelf luisteren, tijd voor jezelf nemen en een pauze nemen op de Well-Being Way is een kans om los te laten, om meer ontspannen te zijn, om je opnieuw met je lichaam te verbinden. U zult zich in harmonie voelen en u zult de ervaring alleen maar willen herbeleven! Uw welzijn is mijn prioriteit.

Ik verwelkom u op vrijdag van 14u tot 20u in het medisch centrum les Acacias" Avenue De Fré 263, 1180 Ukkel.

shiatsu

Shiatsu betekent letterlijk "vingerdruk" in het Japans. Het is afkomstig uit de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde. Het is als acupunctuur, maar in plaats van naalden wordt druk uitgeoefend met de duimen of handpalmen om het natuurlijke genezingsproces op meridiaanpunten te activeren. Het zal u in staat stellen u los te maken van de wereld, spanningen los te maken, een gevoel van welbehagen zal u binnendringen. Je zult je voelen als een pauze in de tijd. Shiatsu is de beste manier om depressie, burn out, vermoeidheid, zorgen, angsten, lijden, frustraties, stress, slaapstoornissen, terugkerende hoofdpijn, rugpijn te bestrijden... Shiatsu zal u ook helpen om in de loop der tijd opgebouwde spierspanningen af te voeren, gewrichtspijn te verlichten, gifstoffen af te voeren, sneller te herstellen, uw vitale energie (Yin en Yang) weer in evenwicht te brengen. Het is een therapeutische massage die op lange termijn inwerkt op het immuunsysteem.

Le shiatsu est une thérapie d’origine japonaise qui active le processus naturel de guérison
Le massage vous permet de faire disparaitre ces tensions et de vous relâcher

Massage

De massage brengt u een diepe ontspanning van de spieren. Mijn deskundige handen zullen al deze spanningen, deze gewrichtspijnen, om ze te verzachten, om ze te laten verdwijnen, om de gevolgen van de dagelijkse stress te verlichten, om vermoeidheid te evacueren, om pijnen te verlichten... Ik combineer een traditionele massage met punten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Deze massage zal je het gevoel geven van een oase van rust die zachtjes bij je binnenvalt. Zeer effectief voor mensen die last hebben van rugpijn, zware benen, stijfheid in de nek of spanning in de schouders... Uw welzijn is mijn prioriteit. Mijn massage zal u een echte opluchting brengen, het zal een betere bloed- en lymfecirculatie mogelijk maken, maar het vervangt niet een medisch advies in geval van blessures. Het is een massage die wordt uitgevoerd met plantaardige olie en biologische essentiële oliën. De voordelen van een massagesessie houden niet op bij het verlichten van de nek, schouders, spieren langs de wervelkolom, lumbaal (onderrug), dijen en kuiten. Je bent een levend wezen, niet alleen een lichaam, dit is energetische en holistische massage therapie

Le Reiki

Reiki zal je in staat stellen om energieblokkades op te lossen, om jezelf te bevrijden van negatieve of onderdrukte emoties. Deze oeroude techniek zal u in staat stellen in uzelf te reizen, een beter zelfbeeld te vinden en zo meer zelfvertrouwen te krijgen. Het zal ook je angsten en zorgen kalmeren en je helpen om innerlijke rust te vinden. Reiki wordt ook aanbevolen voor mensen die lijden aan depressie of burn out...

L’énergie du reiki va vous permettre de vous retrouver
Le corps humain

Stoel Massage

De beste manier voor werknemers om een korte massage van 15 minuten te krijgen om stress te verlichten en prestaties te verbeteren. Het stelt u in staat om in een paar minuten intens te ontspannen. Het is een techniek die het midden houdt tussen Shiatsu en massage. Het vereist geen olie en wordt op de kleding uitgevoerd.

Voetreflexologie

Het wordt vooral gebruikt om de spanning in het lichaam te verlichten en stress te verminderen. - Het is bedoeld om bepaalde pijnen te kalmeren of weg te nemen, en is zeer populair bij sporters en lange-afstandswandelaars.

Cadeaubonnen en getrouwheidsbonnen

cheque cadeau massage

Bon de fidelite
Bon de fidelite
Bon de fidelite

Mijn massagepraktijk in Halle

Adres voor GPS: Octaaf de Kerchove d'exaerdestraat 193, 1501 Buizingen

* auto : ring afslag 20, aan de rechterkant (als u naar het zuiden gaat), tweede stoplicht aan de linkerkant, 300 m, u kunt parkeren. Op enkele uitzonderingen na is het heel gemakkelijk om ruimte te vinden.

* trein : stations van Huizingen en Buizingen (13 minuten van Brussel-Zuid) bevinden zich respectievelijk op 700 en 600m. En station Hal ligt op 1,9 km afstand.

* Bus : er is de lijn 153 en 154 van De Lijn die door het station Hal in Drogenbos, Beersel, Ukkel en Anderlecht rijden.

map

Mijn massagepraktijk in Ukkel

Alleen op vrijdagmiddag

Adres voor de GPS: : Avenue De Fré 263, 1180 Ukkel

* auto: Gelegen bovenaan Avenue de Fré, 500 m van Chaussée de Waterloo, 700 m van Barabar. Het is over het algemeen vrij eenvoudig om te parkeren.

* trein : de dichtstbijzijnde stations zijn die van "Vivier d'oie" en "Saint Job"

* Bus : * bus: 41 op de MIVB-lijn aan de halte "Hôpital Sainte-Élisabeth"

Mijn thuismassagepraktijk

Ik kom naar u toe, of dat nu bij u thuis is of op uw werk.

PRIJSKAART

ENGEL MASSAGE

Het is een zachte en zeer langzame massage. Het stelt je in staat jezelf in de steek te laten. Ideaal om depressie, uitputting of burn-out tegen te gaan. Gewoon goddelijk!

1h30 - 100 €     2H - 130 €

RUG MASSAGE

Ik focus op je rug, van de nek tot het heiligbeen via de schouders. Het is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van rugpijn

1h-70 €     1h30 - 100 €     2H - 130 €

VOLLEDIGE MASSAGE

Het is een traditionele massage waarbij we ons focussen op de pijnen van het moment. De rug neemt vaak 50% van de tijd alleen in beslag.

1h30 - 100 €     2H - 130 €

SHIATSU-SESSIE

Therapeutische en energetische sessie, dankzij de druk van de duimen volgens de principes van de Chinese geneeskunde

1h30 - 100 €     2H - 130 €

DE GEWELDIGE ANTISTRES- EN ONTSPANNINGSMASSAGE

Voor iedereen die stress, angst, spanning, rugpijn voelt... Deze massage is voor jou! Het is de meest gevraagde massage.

1h30 - 100 €     2H - 130 €

REIKI-SESSIE

Je hebt het komende uur maar één ding te doen: je hoeft alleen maar niets te doen en vooral te genieten van het huidige moment

1h30 - 100 €     2H - 130 €

VOETREFLEXOLOGIE

Het is een massage van de boog (voet). Het heeft als effect dat het de spanning in het lichaam verlicht, stress vermindert en je voeten heel licht laat aanvoelen.

1h30 - 100 €     2H - 130 €